Event "Family day SUPER OK"!

Naar aanleiding van onze Friends day waarop iedereen is uitgenodigd, hebben we deze maand al een voorproefje gedaan. Er waren 13 mensen die deel hebben genomen. 

We hebben demo's gegeven omtrent verschillende thema's: rijden met respect en begrip voor het paard, grondwerk &  schriktraining, trailer laden een kunst op zich en de waarheid in vrijheid.

De mensen stelden vragen en waren met momenten ook erg onder indruk. Ze vonden het leuk op welke manier we met onze paarden omgingen en hebben erna zelf kunnen ondervinden welke waarde het contact met paarden voor één ieder persoonlijk kan opleveren.

Ondanks wat minder goed weer, maar de regengod ons gespaard heeft,  was er een warme & gezellige sfeer.

We hadden tevens een lekkere lunch & drank voorzien en een dessertje mocht voor de eerste keer ook niet ontbreken. De mensen hebben gekeken, bijgeleerd, plezier gemaakt en zelf ook deelgenomen!

 

Ook de paarden deden het uitstekend! Ik was echt trots op alle drie. Ze zijn niet gewoon om ineens zoveel mensen te zien, de aandacht te krijgen, dan de wind dat opwekkende en soms ze wat 'spooky' maakte, een vreemde 'tent' op 'hun' weide en allerlei andere zaken dat heel veel invloed op hun hebben en waar ze gevoelig voor zijn. 

Toch, hebben ze zich ten volle gegeven. Ze bleven respectvol, ze vertrouwden op ons als leider, ze konden meedenken als we hen vroegen bepaalde dingen te doen. Ook zij kregen een lekkere lunch, worteltjes! 

 

Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering en wil ik een verbetering bij elke volgende opportuniteit, maar dit was al een prachtige beleving. Ik heb er zelf ook enorm van genoten, dus wat kan ik meer verwachten??

 

Ik denk dat jullie zelf ook zullen zien op onderstaande sfeerfoto's dat het echt gewoon 'fun' was!