Het goede doel!

Nu is de zomer pas echt van start. Tijd om een overzicht te maken voor mezelf. 

We hebben de lessen opgestart met succes, vooral bij de kids uit de buurt! Maar ook meer en meer adolescenten schuiven aan en de volwassenen zijn ook steeds welkom!
We hebben ook 3 events gedaan. Dit heeft misschien niet echt veel opgebracht voor het bedrijf maar wel veel persoonlijke voldoening.

Mensen leren kennen, de hele organisatie in goede banen leiden en er telkens uit leren om te verbeteren. De ouders van de kinderen die ik les geef heb ik kunnen tonen dat er meer in zit dan wat ik aan de kinderen leer, van waar m'n leerstof komt en hoe het is opgebouwd, en tevens hoe ik blijf inspiratie halen. 

Op 6 maanden tijd vind ik dit op zich al niet slecht. Maar ik wou net dat tikkeltje meer! 

Daarom had ik aan m'n events ook een goed doel gekoppeld.  Nl. geld inzamelen om het asiel te sponseren waar ik in m'n instructeursopleiding ben gaan trainen. 

Dit asiel voor verwaarloosde paarden, pony's en ezels noemt 'The Old Horses Lodge' a.k.a. TOHL. Zij hielden afgelopen weekend hun jaarlijkse BBQ en daar ben ik ze dan gaan verrassen!!  

Er was enorm veel volk, ik heb nog is al de dieren kunnen gaan begroeten en heb de eigenares van de TOHL (Myriam) maar liefst de som van €425 gedoneerd!

Dit dankzij alle lieve mensen die op mijn event hebben gesponsord, fantastisch toch! Hiermee hebben zoveel dieren weer even eten, drinken en verzorging! Ze waren ontzettend blij en ik uiteraard ook, want deze dieren verdienen dat en de TOHL kan niet blijven bestaan als mensen niet doneren en als de vrijwilligers er niet blijven helpen dag in dag uit!

HARTELIJK DANK en HOP NAAR DE VOLGENDE UITDAGING!

Klaar voor zomer lessen en 2 kids-zomerstages!