Persoonlijk Ruiter Trainingstraject

Elke paardenmens wil meer dan plezier hebben met z’n paard en dus ook graag aan de lijve ondervinden dat jullie samen vooruitgang boeken. 

Ik heb vroeger ook enkele jaren les gevolgd, oefende steeds hetzelfde, vond het mooi wat andere konden, dacht er verder niet veel bij na maar kwam tot het besef dat ik dan ook maar tot dat beperkt was. 

Geen nieuwe uitdagingen, niet alleen niets meer bijleerde maar ook niets over het paard zelf, over de omgang met mijn paard, zijn mentale & fysieke staat, hoe trainingen op te bouwen zodat ik en mijn paard konden ‘voelen’ dat we erop vooruit gingen en laat staan hoe ik dit patroon zou kunnen en durven doorbreken.

Tot ik geleerd heb paarden meer te ‘lezen’, meer te begrijpen, geleerd heb over hoe ik niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel ze kon aanspreken en vooral geleerd heb dat alle ‘echte’ veranderingen pas konden voortvloeien door aan mezelf te werken en zelf te durven het ‘anders’ te doen. 

 

Om deze leerervaring voor jou ook te waar te maken, biedt ik een persoonlijk trainingstraject aan volledig op maat van jou en jouw paard.

 

Als dit je aanspreekt, kan je met je paard naar Tamashii Horsmanship komen voor 1 of meerdere dagen na elkaar.
Je kan ook gewoon meerdere trainingsdagen inboeken (met oefentijd thuis tussenin) waar dan aan verschillende aspecten gewerkt worden: bvb 1 dag: grondwerk & freestyle rijden, volgende lesdag longeerwerk & academisch rijden, nog een andere lesdag werken het vertrouwen op de grond (o.a. oefeningen voor schriktraining of uit de working equitation) en werken op de zit in het zadel...

Het traject wordt ook steeds afgestemd en voorbereid op maat en doel van u als ruiter en waar je verlangens liggen met je paard.
Hier krijg je elke dag dan 2 privélessen en kan je daarnaast ook naar de andere lessen kijken of zelf met je paard nog oefenen. Ook krijg je oefeningen mee om thuis verder aan te werken.

We voorzien ook de lunch voor jou en voor je paard voorzien we een propere paddock met hooi en water.

 

- Krachtvoer zelf mee te brengen

- De paddock moet je wel proper achterlaten voor vertrek

- Overnachting en huur trailer mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!

 

Lijkt dit je iets voor jou en je maatje?