Enkele reacties en ervaringen van anderen...

Onderstaande reactie was te mooi om niet te delen als ervaring ... Het wàs effectief een ervaring! Gezien dat ik ook opgezadeld was om van op Shadow zijn rug de les te geven. Zelf met dit weer hebben we gelachen, heeft ze bijgeleerd, heeft ze leiderschap aan Misty kunnen geven en waren de paarden rustig. Gewoon TOP!


* Mama van een meisje van 10 jaar: 

"Zeer interessant, dat ook mensen met een handicap, autisme of angst bij jullie terecht kunnen, ik denk dat je goed voelen bij een paard zeker zo belangrijk is als erop leren rijden of dat dat zeer betekenisvol kan zijn voor een mens.


* Mama van Tess: 

Omgaan met het paard en rijden maakt haar sterker, het geeft haar zelfvertrouwen in zichzelf en de individuele aandacht van Marijke doet haar deugd.


* Reactie van Guy: 

Eén ding is zeker, ik ben nog geen enkele horselady tegen gekomen die zo sterk en toch zo sensitief de paarden kan benaderen en trainen. Het is gewoon fantastisch wat jij allemaal laat zien en aanleert en we zijn je van harte dankbaar voor deze prachtige leerkans. En weet dat de mooie natuurlijke locatie ook een troef is. Hoe raar het ook klinkt, we zijn trots op jou en je doorzettingsvermogen inspireert groot en klein hoor! 


* Reactie van Yana (en haar moeder): 

We zijn zo blij u gevonden te hebben. Het is leuk weer te kunnen rijden en terug vertrouwen te krijgen in het zadel.